Kloster Foto v. Johnny Kloster har til huse i Jyllinge.

Johnnys største hobby og passion er fotografering. Johnny har været ansat ved Københavns Politi i 40 år, og fritiden er helliget fotografering og billedbehandling. Johnny er selvlært fotograf og fotograferer primært "on location".

Som for mange andre startede interessen med et analogt kamera, som dog hurtigt blev udskiftet med et Sony spejlrefleks. Dette åbnede op for en masse nye muligheder, og inden længe var Johnny bidt af at skabe smukke billeder.

Med bopæl lige ved Roskilde Fjord har det aldrig skortet på gode motiver, hvilket har resulteret i et hav af smukke og stemningsfyldte Fjord-billeder, - det ene mere betagende end det andet.

Interessen har udviklet sig til fotografering til alle begivenheder, det være sig bryllup, konfirmation, dåb m.m. eller div. firmaopgaver. Enhver situation er i gode hænder hos Johnny, det være sig fra start til slut, - eller blot et par timer.

Som passioneret fotograf med en fantastisk evne til at se motivet og fange stemningen i det rigtige øjeblik, kombineret med hans menneskelige kvaliteter, gør dette ham til den perfekte samarbejdspartner og fotograf til alle begivenheder.

Kloster Foto tilbyder fotografering til enhver begivenhed, det være sig stor som lille. Skal I bruge en fotograf, så tøv ikke med at henvende jer. Vi aftaler gerne et uforpligtende møde, taler opgaven igennem og kommer med et godt tilbud, hvor I selv kommer med forslag til, hvordan forløbet skal foreviges.

Flere og flere køber spejlrefleks kamera, men ikke alle har tid til at sætte sig ind i kameraets mange finesser, - og kører derfor på automatikken. Derfor tilbyder Kloster Foto nu også undervisning i brugen af spejlreflekskamera. Du kan læse mere her

Oplev Johnny som foredragsholder:

Til dagligt oplever vi politimanden som den uniformerede autoritet. Johnny gir' et indblik i mennesket indeni uniformen, personen som har følelser ligesom alle os andre, - og han fortæller levende og med stor entusiasme om sine 40 år i politiet på godt og ondt.

Læs mere på hjemmesiden: Johnny Kloster

Kunne I tænke jer et forfriskende og levende foredrag om, hvordan det er at være politimand, så kontakt Johnny enten pr. telefon eller email.

Kloster Foto 4040 Jyllinge Tlf.: 6076 5031 email: kloster@kloster-foto.dk